Ostamme linkkejä ja maksettuja artikkeleita

Nettibisneskö vakavaa? by Juha Söderholm

Asiakkaamme tarvitsevat jatkuvasti ulkoisia linkkejä osoittamaan sivuaan hakukoneoptimointia helpottamaan, jos omistat jonkunlaisen kotisivun / blogin tai muun internet-median jossa olet valmis maksua vastaan myymään artikkeleita tai linkkejä ole yhteydessä [email protected] ja kerro seuraavat tiedot:

Millaisia sivustoja sinulla on, oletko valmis myymään artikkeleita, linkkejä vai molempia. Myös jos jotain osviittaa hinnoista on se kannattaa mainita sähköpostissa.

Tämä blogi kertoo nettibisneksestä, sen aikamme suurista sankareista, hämäräheikeistä ja mistä kaikki alkoi, toimien samalla myös Online Leads Finlandin blogina.

Vaikkei blogi olekaan kovin vakavahenkinen, niin liiketoimintamme silti on, älä siis ota sitä läpällä, edes kännissä – Pienet pojat ovat kasvaneet isoksi, mutta onneksi vain vähän!

3 vastausta

    1. Seoppo: Millä tavalla 2000 luvun alussa? Ei tässä nyt mitään perus footerlinkityskamaa olla ostamassa vaan pienellä twistillä? =) Ihan samalla tavalla se Google edelleen nuolee niitä joilla on kohderyhmän mukaisesti segmentistä linkkejä. Etenkin suomen kokoisessa pienessä maassa, jossa serpit on toiminut aina pikkasen eri tavalla kun vaikka jenkkien wannabewhiteboardien jutuissa. Täällä ei hirveen montaa laadukasta kohderyhmälinkkiä tarvitse kun tietää mitä tekee, että rankataan huolella.

  1. Hei, olen kiinnostunut sekä myynnistä että ostamisesta.

    Voin myydä rakennus ja sisustusalan linkkejä osoitteeseen villauitto.fi

    Itse tarvisin asiakaspalveluun ja yleisemmin bisnekseen liittyvistä sivuista linkkejä toisiin tarkoituksiin.

Kommentointi ei ole käytössä.

KYSY LISÄÄ JA OTA YHTEYTTÄ MEIHIN HETI

Kiinnostuitko palveluistamme ja haluat parantaa nettiliiketoimintasi tuottavuutta ja tehokkuutta rautaisten asiantuntijoidemme avulla?

Ota meihin yhteyttä:

Sähköpostilla: [email protected] 

Soittamalla: +358 44 212 4436

Olemme aina nopea ja vastaamme yhteydenottoosi 24h aikana arkipäivisin.

ONLINE LEADS FINLAND DIGIKLUBI

Liity klubiimme antamalla email ja saat rahanarvoista tietoa!