Kotisivut yrityksille

Suunnittelemme ja toteutamme modernit kotisivut yrityksille ja muille yhteisöille edullisesti ja nopeasti maailman suosituimman WordPress-julkaisujärjestelmän päälle joka on erittäin helppokäyttöinen ja täyttää kaikki nykyiset vaatimukset teknisesti.

Hakukoneoptimointi ja liidien hankkiminen on erikoisosaamistamme jo 15-vuoden ajalta, tästä syystä voit olla varma, että sivusi ovat teknisesti toteutettu hakukoneystävällisesti ja suunniteltu tuottamaan maksimaalinen määrä uutta liiketoimintaa yrityksellesi. Me emme vaan suunnittele ja rakenna kotisivuja, me rakennamme uutta digitaalista liiketoimintaa yrityksellesi. Mikäli olet uusimassa vanhoja sivustojasi, pidämme huolen siitä, että sivuston nykyinen hakukoneliikenne säilyy varmasti.

Olemme myös web-analytiikan (kävijäseurannan) asiantuntija ja tehdessämme sinulle sivut pidämme huolen, että kävijäliikenne tallentuu niin, että pystyt käyttämään sitä hyväksi yrityksesi liiketoiminnassa alusta alkaen.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous kotisivuista yrityksellesi. Olemme edullinen, nopea ja laadukas kaikki samassa paketissa. Saat meiltä varmasti asiantuntevaa palvelua yrityksesi kotisivujen uusimiseen tai rakentamiseen liittyen, sekä varmasti kilpailijoihisi verrattuna liiketoimintahyötyä.

ANNA TIEDOT & KERROMME LISÄÄ

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Meiltä nopeasti, laadukkaasti ja edullisesti kotisivut yrityksellesi

Online Leads Finland on erikoistunut digitaaliseen markkinointiin sekä hakukoneoptimointiin, rakennamme sinulle siis varmasti yrityksellesi lisää liidejä sekä myyntiä tuottavat tyylikkäät nykyaikaiset kotisivut jotka täyttävät yrityksesi kaikki tarpeet pitkäksi aikaa.

Olet sitten uusimassa kotisivujasi tai tarvitset kokonaan uudet niin meiltä saat asiantuntevaa palvelua projektiisi. Kotisivujen uusimista pidetään yleensä kalliina, stressaavana ja hankala projektina, meidän kauttamme se sujuu stressittömästi ja liiketoimintasi saa varmasti uutta nostetta.

Kotisivut yrityksille

Wordpress-pohjaiset kotisivut ovat järkevä vaihtoehto lähes kaikille yrityksille

Suosimme projekteissamme yleensä maailman käytetyintä julkaisujärjestelmää nimeltä Wordpress sen hakukoneystävällisyyden, muokattavuuden, ilmaisuuden ja käyttäjäystävällisyyden takia. Olemme rakentaneet wordpress-verkkosivuja yrityksille yli 10-vuoden ajan, joten hallitsemme sen kun omat taskumme.

Wordpress sopii mainiosti lähes mihin tahansa verkkosivuprojektiin ja käyttäjät rakastavat sitä sen helppouden vuoksi. Voimme vilpittömästi suositella sitä vakavaksi vaihtoehdoksi lähes mihin vain verkkosivuprojektiin.

Hallitsemme myös muut verkkosivujen julkaisujärjestelmät sekä verkkokaupat

Hallitsemme myös hyvin Joomla! ja Drupal -julkaisujärjestelmät ja voimme toteuttaa yrityksesi kotisivut myös niillä jos se on jostain syystä teille tarpeen. Kauttamme saat myös WooCommerce ja Shopify -pohjaiset verkkokaupat yrityksellesi asiantuntevasti.

Täytä lomake & Pyydä tarjous verkkosivustosta yrityksellesi

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Mitä yrityksen verkkosivusta pitäisi tietää?

Laadukkaiden kotisivujen ominaisuuksia

Modernin yrityksen on tärkeää olla näkyvästi esillä verkossa, sillä asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat etsivät aktiivisesti netistä tietoa yrityksestä ja sen tuotteista tai palveluista. Ammattimaiset kotisivut luovat koko yrityksestä ammattimaisen kuvan. Ne auttavat yritystä voittamaan asiakkaidensa sekä potentiaalisten asiakkaidensa luottamuksen sekä lisäävät yhteydenottoja ja kiinnostusta yritystä kohtaan. Epäammattimaisesti laaditut kotisivut sen sijaan toimivat täysin päinvastoin.

Millaisia ominaisuuksia laadukkailla kotisivuilla sitten on? Ensinnäkin laadukas yrityksen kotisivu näyttää hyvältä. Sen kuvat ovat laadukkaita ja puhuttelevia ja teksti on helppolukuista sekä selkeää. Sivulta on helppo löytää haluamansa tiedot jopa pelkällä silmäilyllä. Yrityksen kotisivu on kuin yrityksen virtuaalinen käyntikortti, johon kannattaa panostaa, sillä kotisivu luo usein yrityksen potentiaaliselle asiakkaalle ensivaikutelman yrityksestä. Laadukkaat yrityksen kotisivut ovat toki myös helppokäyttöiset – niin asiakkaan kuin yrityksen työntekijöidenkin käytössä.

Laadukkaat yrityksen kotisivut ovat myös hakukoneystävällisiä. On tärkeää, että yrityksen kotisivu miellyttää hakukoneita ja sijoittuu hakutulosten kärkeen, minkä vuoksi hakukoneoptimointia ei kannata missään tapauksessa laiminlyödä.

Laadukas yrityksen kotisivu on responsiivinen ja sen luomisessa on huomioitu erityisesti mobiililaitteet. Mobiiliystävälliset sivut miellyttävät myös hakukoneita, joten mobiiliystävällisyys on tärkeää sekä yrityksen potentiaalisten asiakkaiden ja hakukoneiden näkökulmasta käsin. Nettimaailma muuttuu ja kehittyy valtavaa vauhtia, ja myös yrityksessä voi tapahtua suuria muutoksia esimerkiksi henkilöstön suhteen, joten on tärkeää, että yrityksen kotisivut on helppo päivittää aina tarpeen mukaan. Tietoturva on erityisen tärkeä seikka yrityksen kotisivujen toteutuksessa, minkä vuoksi on tärkeää, että sivustoa on mahdollista päivittää tarvittaessa helposti myös tietoturvan osalta.

Yrityksen kotisivujen merkitys

Yrityksen kotisivut ovat monin tavoin erittäin merkitykselliset yrityksen menestyksen kannalta, minkä vuoksi laadukkaisiin kotisivuihin kannattaa ehdottomasti panostaa! Ensinnäkin kotisivut ovat tärkeä yrityksen markkinoinnin työkalu, joka kasvattaa yrityksen potentiaalia ja tarjoaa sille tehokkaan digitaalisen markkinoinnin alustan. Laadukkaiden kotisivujen avulla yritys voi saada merkittävästi lisänäkyvyyttä sekä -myyntiä!

Kotisivut ovat nykyään niin yleinen juttu, että asiakkaat olettavat jokaisen luotettavan toimijan löytyvän nykyaikana netistä. Ellei yrityksellä ole lainkaan kotisivuja, herättää tämä potentiaalisissa asiakkaissa helposti epäilyksen siitä, onko yritys lainkaan olemassa tai onko sen toiminnassa jotakin hämärää. Tällainen yritys ei välttämättä vaikuta potentiaalisen asiakkaan silmissä ainakaan kovin elinvoimaiselta. Pahimmillaan epäammattimaisesti laaditut huonolaatuiset kotisivut saattavat saada aikaan samantapaisia epäilyksiä, minkä vuoksi on tärkeää varmistaa sivujen laadukkuus. Sivustolta löytyvät oikeiden asiakkaiden aidot palautteet helpottavat muiden asiakkaiden valintojen tekemistä ja positiiviset palautteet auttavat rakentamaan yritystä kohtaan tunnettua luottamusta.

Esimerkiksi kovin vanhanaikaiset kotisivut, joita ei ole päivitetty pitkään aikaan, eivät yleensä herätä potentiaalisessa asiakkaassa luottamuksen tunnetta ja hän usein poistuukin sivulta erittäin nopeasti. On hyvä tietää, että nykyajan asiakkaat ovat tottuneet saamaan nopeaa ja sujuvaa palvelua ja poistuvat toimimattomilta sivuilta yleensä hyvinkin pian, jopa parin sekunnin kuluessa, ellei hän pidä näkemästään taikka löydä tarvitsemiaan tietoja välittömästi. Monet potentiaalisista asiakkaista etsivät tietoa erilaisista yrityksistä mobiililaitteilla, joten on erityisen tärkeää varmistaa sivujen toimivuus myös mobiilissa.

Kotisivujen avulla yritys pystyy ohjaaman potentiaalisen asiakkaan haluamaansa paikkaan, minkä lisäksi yritys hallitsee kotisivujaan täysin itsenäisesti. Tämän ansiosta esimerkiksi ulkopuolisilla some-kanavilla mahdollisesti yhtäkkiä tapahtuvat muutokset, eivät vaikuta yrityksen kotisivuihin. Laadukkaat kotisivut ovatkin kuin yrityksen kallio, jotka ovat ja pysyvät, vaikka esimerkiksi yrityksen some-kanavat saatetaan sulkea yhtäkkiä kolmannen osapuolen toimesta.

Kotisivujen kautta potentiaalinen asiakas voidaan ohjata esimerkiksi tilaamaan yrityksen uutiskirje, mikä auttaa yritystä kasvattamaan sähköpostilistaansa. Entistä laajempi sähköpostilista puolestaan antaa yritykselle entistä paremmat mahdollisuudet takoa rahaa sähköpostimarkkinoinnin kautta. Samalla kun yritys pystyy lähettämään sähköposteja entistä suuremmalla joukolle, pystyy se myös kohdentamaan markkinointiaan entistä tehokkaammin.

Laadukkaat yrityksen kotisivut tarjoavat asiakkaille arvokasta tietoa yrityksestäsi ja sen tuotteista tai palveluista. Samalla ne tarjoavat asiakkaille mahdollisimman helpon tavan ottaa yhteyttä sekä ostaa valitsemansa tuotteet tai palvelut. Kun yrityksen kotisivut ovat kunnossa, toimivat ne yrityksen myyntiedustajana ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä!

Yrityksen kotisivut ovat tärkeät myös hakukoneiden kannalta, sillä ammattimaisesti hakukoneoptimoidut kotisivut auttavat yritystä kipuamaan orgaanisten hakutulosten kärkeen asiakkaan etsiessä tietoa yritykselle tärkeiden avainsanojen avulla. Hakutulosten kärkipaikoista käydään kovaa kilpailua, joten jo tästä syystä kannattaa panostaa yrityksen laadukkaisiin kotisivuihin!

TILAA ILMAINEN DIGIMARKKINOINNIN KARTOITUS JA TOIMENPIDESUOSITUKSET

Kiinnostuitko palvelustamme tai haluatko tietää lisää? Kerromme mielellämme sinulle lisää!

Anna yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä sekä tämän lisäksi kartoitamme yrityksesi digimarkkinoinnin tilan ja annamme kivenkovat toimintasuositukset joiden avulla markkinointisi tuottavuus nousee täysin uudelle tasolle täysin ilmaiseksi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
TILAA PARHAAT DIGIMARKKINOINTIVINKIT

Kiinnostaako digimarkkinointi? Online Leads Finland tarjoaa parhaat mainontavinkit ja kertoo digimarkkinoinnin uusimmat tuulet.  Anna tietosi alle ja tilaa uutiskirjeemme.