Palvelut

Online Leads Finland tarjoaa laadukkaat sekä edulliset digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan palvelut yrityksellesi yli 15-vuoden kokemuksella asiantuntevasti. Tarvitsit sitten uudet nettisivut/verkkokaupan, kävijäseurantaa tai digimainonnan palveluita autamme sinua mielellämme.

ANNA TIEDOT & KERROMME LISÄÄ

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Räätälöidyt digitaalisen markkinoinnin palvelut


Toteutamme monipuolisia digitaalisen markkinoinnin palveluita, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ensiksi teemme alkukartoituksen yrityksen tarpeista ja toiveista ja tämän jälkeen lähdemme hahmottamaan markkinointikampanjan suunnitelmaa sekä toimenpiteitä, jotka sopivat juuri sinun yrityksellesi. Valitsemme huolellisesti kampanjaan sopivimmat kanavat sekä tehokkaimmat teknologiset ratkaisut, joiden avulla lähdemme tavoittelemaan projektille asetettuja tavoitteita. Kun suuntaviivat ja tavoitteet on asetettu, on aika ryhtyä käytännön työhön, jonka hoidamme myös rautaisella ammattitaidolla!

Digitaaliseen markkinointiin liittyvät palvelumme eivät suinkaan rajoitu kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen! Luomme nimittäin markkinointikampanjoita, joiden tuloksia on helppo mitata, ja raportoimme kampanjan tuloksista asiakkaalle sovitulla tavalla.

Digitaalista markkinointia voi tehdä hyvin monenlaisten kanavien kautta. Otamme yrityksesi puolesta haltuun niin Google-mainonnan, markkinoinnin sosiaalisen median kanavilla, somemainonnan, sisältömarkkinoinnin, sähköpostimarkkinoinnin, hakukoneoptimoinnin, verkkosivujen luomisen kuin verkkokauppojen rakentamisenkin! Kerrothan meille, millaista palvelua etsit, niin me kerromme sinulle, mitä voimme yrityksellesi tarjota.

Google-mainontaan liittyvät palvelut


Google-mainonta tarjoaa oivallisen mahdollisuuden nopeiden tulosten saavuttamiseen. Asiakkaat hakevat Googlesta aktiivisesti tietoa palveluista ja tuotteista, joita he tarvitsevat. Kun aiheeseen liittyvän yrityksen mainos näkyy asiakkaalle heti hänen hakutulostensa yläosassa, tarjoutuu asiakkaalle näppärä ja houkutteleva mahdollisuus klikata mainosta. Näin asiakas siirtyy yrityksen verkkosivuille, joiden kautta hänen on helppo ottaa yritykseen yhteyttä taikka ostaa tarvitsemansa tuote tai palvelu. Jotta yrityksen mainos pääsisi tälle halutulle paikalle hakutulosten yläosaan, tulee yrityksen hakukoneoptimoinnin olla ehdottomasti kunnossa, samoin kuin sivuston orgaanisen näkyvyydenkin. Ei hätää, sillä Online Leads Finland on erikoistunut myös näihin palveluihin ja huolehtii siitä, että yrityksen sivuston hakukoneoptimointi on viritetty äärimmilleen ja että sivusto saa myös orgaanista näkyvyyttä.

Some-kanavilla markkinointiin liittyvät palvelut


Markkinointi some-kanavilla tarjoaa hyvän ja kustannustehokkaan keinon yrityksen bränditietoisuuden kasvattamiseen, eikä somea turhaan kutsuta moderniksi viidakkorummuksi! Some nimittäin tavoittaa kerralla suuren määrän aiheesta kiinnostuneita potentiaalisia asiakkaita, minkä lisäksi se tekee sen nopeasti Markkinointia kannattaa tehdä juuri siellä, missä yrityksen asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat ovat – ja suositut sosiaalisen median kanavat ovat juuri tällaisia paikkoja! Asiakkaalle yrityksen aktiivinen läsnäolo somessa viestii siitä, että yritys haluaa olla vuorovaikutteisessa suhteessa asiakkaisiinsa – ja moderni asiakas arvostaa juuri tällaista vuorovaikutteisuutta!

Somessa yritys voi jakaa asiakkailleen hyödyllistä ja reaaliaikaista tietoa tuotteistaan ja palveluistaan. Reaaliaikaisuus on tärkeä kilpailuetu, jota ei kannata jättää hyödyntämättä! Some tarjoaa myös oivallisen kanavan kertoa esimerkiksi yrityksen omia mielipiteitä sen toimialaa puhuttavista ajankohtaisista asioista. Mielenkiintoisten näkökulmien esiin tuominen nostaa yrityksen arvostusta asiakkaiden silmissä ja asiakkaat pitävät pian yritystä alansa rautaisena ammattilaisena, jonka mielipidettä kuunnellaan mielellään. Jotta somesisällöt toisivat verkkosivuillesi kaipaamaasi liikennettä, tulee ne julkaista oikeana ajankohtana ja kohdentaa oikealla tavalla. Hoidamme tämän mielellämme puolestasi rautaisella ammattitaidolla, jotta sinä puolestasi voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi!

Some-mainontaan liittyvät palvelut


Somemainonta eroaa hieman edellä mainitusta markkinoinnista sosiaalisen median kanavilla. Somemainonnalla viitataan yleensä maksettuun somemainontaan, mikä on hyvä keino saada näkyvyyttä yrityksen tuotteille ja palveluille. Samalla kun maksetun mainonnan avulla voidaan saada entistä enemmän kauppoja ja liidejä, voidaan sen avulla lisätä tietoisuutta yrityksestä. Kun jokin sosiaalisessa mediassa julkaistu sisältö todetaan erityisen hyväksi, kannattaa sitä boostata tavallista enemmän, jolloin yhä useampi ihminen näkee sisällön. Tätä kautta yhä laajempi ihmisjoukko tulee tietoiseksi yrityksestä sekä sen palveluista tai tuotteista. Tarjoamme yrityksellesi kattavat somemainonnan palvelut ja autamme yritystäsi rakentamaan näkyvyyttä sosiaalisen median kanavien kautta.

Sisältömarkkinointiin liittyvät palvelut


Sisältömarkkinointi on yksi Online Leads Finland -tiimin yrityksille tarjoamista markkinoinnin palveluista. Asiakkaita puhuttelevan ja hyödyttävän sisällön luominen voi tuntua aikaa vievältä ja haastavalta tehtävältä, johon ei välttämättä yrityksen ydintehtävistä huolehtimisen lisäksi välttämättä oikein tahdo jäädä aikaa. Onneksi Online Leads Finland voi hoitaa sisältömarkkinoinnin puolestasi, sillä tarjoamme kattavia sisältömarkkinointiin liittyviä palveluita räätälöidyn sisällön suunnittelusta sisällön luomiseen, jakeluun ja julkaisemiseen saakka. Huolehdimme siitä, että sisältö puhuttelee haluamaasi kohderyhmää ja tavoittaa sen mahdollisimman tehokkaasti. Näin yrityksesi bränditietoisuus kasvaa samalla, kun yrityksesi saa lisää myyntiä. Ei ole suinkaan se ja sama, mitä yritys verkkosivuillaan julkaisee, sillä sivuston yleisö muodostaa vaikutelman yrityksestä tämän sisällön perusteella. Panostaminen ammattitaitoisesti laadittuun sisältöön onkin erityisen hyvä sijoitus!

Sähköpostimarkkinointiin liittyvät palvelut


Sähköpostimarkkinointi on tehokas tapa tavoittaa kerralla suuri määrä asiakkaita ja kun sähköpostikampanja kohdennetaan optimaalisesti voidaan säästää runsaasti aikaa ja rahaa. Samalla säästyy runsain mitoin vaivaa! Online Leads Finland huolehtii mielellään yrityksesi sähköpostikampanjoiden ammattimaisesta kohdentamisesta säästääkseen sinulta tämän vaivan. Samalla autamme sinua mielellämme säästämään aikaa ja rahaa optimaalisesti kohdennetun sähköpostimarkkinoinnin avulla. Monia sähköpostimarkkinoinnin vaiheita on mahdollista automatisoida ja opastamme sinua mielellämme myös tässä.

Sähköpostien kohdalla on tärkeää huolehtia siitä, ettei viesteistä tule asiakkaita ärsyttävää, ja pahimmillaan jopa karkottavaa, spämmiä. Jokainen lähetettävä viesti tuleekin suunnitella huolella, siten, että viestillä on selkeä tarkoitus ja että asiakas hyötyy viestistä. Viesti voi kertoa esimerkiksi ajantasaista tietoa yrityksen uusimmista tuotteista taikka palveluista. Sähköpostimarkkinointi soveltuukin erityisen hyvin juuri uusien palveluiden tai tuotteiden lanseeraamiseen, sillä sen avulla asiakkaat voidaan tutustuttaa yrityksen uusiin palveluihin. Tarjoamme yrityksille laadukkaita sisältömarkkinoinnin palveluita, joita voidaan soveltaa myös sähköpostien sisältöjen laatimiseen.

Sähköpostimarkkinointia on helppo räätälöidä siten, että siitä tulee luonteva osa yrityksen muita markkinointikeinoja. Se on myös erittäin kustannustehokas markkinointitapa, sillä sähköpostin ansiosta yrityksen ei tarvitse maksaa esimerkiksi markkinointimateriaaliensa paino- tai toimituskustannuksia. Jos kiinnostuit sähköpostimarkkinoinnista, otathan yhteyttä Online Leads Finland -tiimiin!

Miksi digitaaliseen markkinointiin kannattaa panostaa?


Digitaalinen markkinointi on erityisen tarkasti kohdennettavissa, mikä tekee siitä erityisen tehokasta ja auttaa pitämään markkinoinnin kulut minimissä. Digitaalisen markkinoinnin tulokset ovat tarkasti mitattavissa, minkä ansiosta toimenpiteet perustuvat todennettuun dataan, eikä markkinointia tarvitse tehdä mututuntumalla. Kampanjoiden kautta on myös helppo kerätä arvokasta yrityksen asiakkaiden verkkokäyttäytymiseen liittyvää tietoa sekä tietoa siitä, kuinka tehokasta yrityksen markkinointi on. Kun tiedetään, mikä kampanjoissa toimii ja mitä voitaisiin kenties tehdä vielä paremmin, on helppo lähteä toteuttamaan entistä vaikuttavampia ja osuvampia kampanjoita. Kampanjat ovatkin helposti optimoitavissa käytettäessä digitaalisia markkinointikanavia.

Markkinoinnista tulee entistä kannattavampaa, kun se on mahdollisimman optimaalisesti kohdennettua ja kun toimenpiteitä tehdään kerätyn datan perusteella. Kohdennus on mahdollista tehdä asiakkaaseen liittyvien tietojen perusteella. Näin kampanjat voidaan kohdentaa tarkasti tietylle kohderyhmälle, esimerkiksi kohderyhmän asuinpaikan, sukupuolen tai iän perusteella. Digitaalista markkinointia voidaan kohdentaa myös käyttäjille, joiden on havaittu aiemmin osoittaneen kiinnostustaan yrityksen verkkosivuja kohtaan. Tällainen käyttäjä on voinut esimerkiksi vierailla yrityksen verkkosivuilla aiemmin tai tilata yrityksen uutiskirjeen verkkosivujen kautta.

Asiakkaat pitävät siitä, että saavat olla vuorovaikutuksessa yrityksen kanssa, jolta he ostavat tuotteita ja palveluita – ja juuri tähän digitaalinen markkinointi ja digitaaliset kanavat tarjoavat oivallisen mahdollisuuden! Erityisesti somekanavat tarjoavat asiakkaille helpon ja nopean tavan ottaa yhteyttä yrityksen edustajaan ja olla muutoinkin vuorovaikutuksessa yrityksen edustajien kanssa.

Yksi digitaaliseen markkinointiin panostamisen eduista on sen kustannustehokkuus. Parhaimmillaan ammattimaisesti toteutetut digitaalisen markkinoinnin kampanjat voivat nimittäin johtaa myyntiin ja liideihin yllättävän pienin kustannuksin. Tämä vaatii kuitenkin erittäin optimaalista markkinoinnin kohdennusta, josta me huolehdimme mielellämme yrityksesi puolesta!

TILAA ILMAINEN DIGIMARKKINOINNIN KARTOITUS JA TOIMENPIDESUOSITUKSET

Kiinnostuitko palvelustamme tai haluatko tietää lisää? Kerromme mielellämme sinulle lisää!

Anna yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä sekä tämän lisäksi kartoitamme yrityksesi digimarkkinoinnin tilan ja annamme kivenkovat toimintasuositukset joiden avulla markkinointisi tuottavuus nousee täysin uudelle tasolle täysin ilmaiseksi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
TILAA PARHAAT DIGIMARKKINOINTIVINKIT

Kiinnostaako digimarkkinointi? Online Leads Finland tarjoaa parhaat mainontavinkit ja kertoo digimarkkinoinnin uusimmat tuulet.  Anna tietosi alle ja tilaa uutiskirjeemme.