Juha Söderholm

Esittelyssä Online Leads Finlandin toimitusjohtaja Juha Söderholm.

ANNA TIEDOT & KERROMME LISÄÄ

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimitusjohtajamme Juha Söderholm on yksi maamme kokeneimpia tuloksellisen digimainonnan konsultteja sekä suomen tunnetuimpia hakukoneoptimoinnin,-markkinoinnin, sähköpostimainonnan ja affiliate-markkinoinnin asiantuntijoita.

Juha Söderholm

Juhalla on yli 15-vuoden kokemus digimainonnasta sekä yli 20-vuoden kokemus kaupallisista IT-ympäristöistä.

Hänellä on laaja ymmärrys digitaalisesta myynnistä, mainonnan, analysoimisen ja mittaamisen lisäksi myös tekniseltä puolelta sivustojen kehittämisestä, digikonseptoinnista sekä sivustojen monetisoimisesta.

Juha on asustanut Suomen lisäksi työn vuoksi myös aurinkoisella Maltalla konsultoiden uhkapeliyrityksiä ja nettikasinoita.

Juha on ”ikinuori” 40-vuotias joka viihtyy vapaa-aikanaan perhokalastaen, lukien, padelia pelaten, RC-autoillen ja hänellä on ranskanbulldoggi.

Juha Söderholm mediassa

Seuraa Juhaa SoMessa

Yhteystiedot

[email protected] & +358 44 212 4436

TILAA ILMAINEN DIGIMARKKINOINNIN KARTOITUS JA TOIMENPIDESUOSITUKSET

Kiinnostuitko palvelustamme tai haluatko tietää lisää? Kerromme mielellämme sinulle lisää!

Anna yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä sekä tämän lisäksi kartoitamme yrityksesi digimarkkinoinnin tilan ja annamme kivenkovat toimintasuositukset joiden avulla markkinointisi tuottavuus nousee täysin uudelle tasolle täysin ilmaiseksi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
TILAA PARHAAT DIGIMARKKINOINTIVINKIT

Kiinnostaako digimarkkinointi? Online Leads Finland tarjoaa parhaat mainontavinkit ja kertoo digimarkkinoinnin uusimmat tuulet.  Anna tietosi alle ja tilaa uutiskirjeemme.