I’m back!

Nettibisneskö vakavaa? by Juha Söderholm

10-vuotta sitten hallitsin suvereenisti hakutulosten top-listoja Suomessa kaikkein kisatuimilla keeppareilla (hakusanoilla), ylläpidin suomen suosituinta alanmiesten verkkomainontablogia (…muistatko vielä sen blogin, jossa oli The Tigerin tapetit taustana, vai olitsä syntynytkään?) ja join Dom Perignonia joka aamu aamiaiseksi, taisipa tulla tutustuttua myös yhteen ja toiseen tyhmään malliämmään syvässä päässä – mut se oli se ajan henki sillon ennen kun pienet pojat halus olla Juha Söderholmeja ja tuhmat työt Rouva Söderholmeja!

Koin totaalisen kyllästymisen, ollessani niin suvereeni ja suomalaisen tuloksellisen verkkomainonnan tason ollessa niin heikkoa, että oikeastaan hävetti. Pakenin pulloon, muijaan ja Maltalle.

Kerran 10 vuodessa pitää siis tulla takas, kuten Jason. Julistan siis comebackin, koska halusin tulla koittamaan kepillä jäätä nähdäkseni onko pojat 10-vuodessa kasvaneet miehiksi ja suomalainen nettimainonta ottanut päänsä jo pensaasta, sekä näyttämään teille taas uusia juttuja.

”You can call me son, Luke!” – Niinpä niin, faija is back. Ja hei, mä otan asiakkaita pitkästä aikaa – Saa suositella siis, kuhan niillä ei oo nuttura liian kireellä, oon jo oppinut ettei nutturapäät ole mun segmenttiä.

Tää on siis ihan ”oikea firmasaitti” pienellä twistillä. Mut on ne ajat muuttuneet, nykysin kun ei pyydetä enää nimmaria vaikka maksais kortilla enkä ees tinaa juuri enää.

Asiantuntijahan on ihminen, joka on tehnyt kaikki mahdolliset virheet? Mä olen tehnyt ne ja vähän päälle, joten pikkuhiljaa alkaa tietää mistä puhutaan!

Juha Söderholm: 17.10.2020, 1:54 AM, Helsingin Arabianrannan itsenäinen kuningaskunta.

Tämä blogi kertoo nettibisneksestä, sen aikamme suurista sankareista, hämäräheikeistä ja mistä kaikki alkoi, toimien samalla myös Online Leads Finlandin blogina.

Vaikkei blogi olekaan kovin vakavahenkinen, niin liiketoimintamme silti on, älä siis ota sitä läpällä, edes kännissä – Pienet pojat ovat kasvaneet isoksi, mutta onneksi vain vähän!

KYSY LISÄÄ JA OTA YHTEYTTÄ MEIHIN HETI

Kiinnostuitko palveluistamme ja haluat parantaa nettiliiketoimintasi tuottavuutta ja tehokkuutta rautaisten asiantuntijoidemme avulla?

Ota meihin yhteyttä:

Sähköpostilla: [email protected] 

Soittamalla: +358 44 212 4436

Olemme aina nopea ja vastaamme yhteydenottoosi 24h aikana arkipäivisin.

ONLINE LEADS FINLAND DIGIKLUBI

Liity klubiimme antamalla email ja saat rahanarvoista tietoa!