Artikkelit

Uutiset

Leadfeeder – Tehokas työkalu B2B-liidien keräämiseen

Leadfeeder on B2B-liidien keräämiseen verkkosivustoltasi tarkoitettu työkalu. Yrityksen perustaja on Snoobista (nyk. Fonecta Analytics) tutun Pekka Koskisen uusi yritys. Jos tarvitset B2B-liidejä myyntisi tueksi suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Leadfeederiä ilmaisella 14 päivän kokeilulla tästä! Leadfeeder vangitsee yrityksesi sivustolla käynneiden yritytysten tiedot ja toimittaa nämä kätevästi CRM-järjestelmääsi. Suurimmalle osalle yleisimmistä CRM:stä on jo suora tuki ja muihinkin integrointi onnistuu pienellä vaivalla. Leadefeeder käytännössä

Artikkelit

Plesk Zend Opcache ongelmia?

Käytätkö mahtavaa Pleskin hallintapaneelia palvelimellasi, mutta on ongelmia saada OpCache käyttöön? Esinnäkin varmista, että sinulla on seuraavat rivit php.ini -tiedostossa. Tarkista Pleskin saitin PHP-asetuksista, että muutat seuraavan: Seuraavaksi: Ja kappas näin, OpCache toimii.

Artikkelit

WordPress & palvelimen nopeusoptimointia hakukoneoptimoinnin avuksi

Nopeus on valttia hakukoneoptimoinnissa ja WordPress taitaa olla tällä hetkellä yritys- ja viihdekäytössä käytetyin sisällönhallintajärjestelmä. Multa kysellään usein mitä pitää tehdä, että saa WordPressin nopeuden kannalta hakukoneystävälliseksi ja päätinkin kirjoittaa tähän vähän teknisempää asiaa välillä. Jos puhutaan hakukoneoptimoinnista niin sanoisin, että nykyisin nopeus on yksi 3 tärkeimmästä tekijästä sen kannalta miten sivusto hakukoneissa sijoittuu. Huomio:

ONLINE LEADS FINLAND DIGIKLUBI

Liity klubiimme antamalla email ja saat rahanarvoista tietoa!