Leadfeeder – Tehokas työkalu B2B-liidien keräämiseen

Leadfeeder on B2B-liidien keräämiseen verkkosivustoltasi tarkoitettu työkalu. Yrityksen perustaja on Snoobista (nyk. Fonecta Analytics) tutun Pekka Koskisen uusi yritys.

Jos tarvitset B2B-liidejä myyntisi tueksi suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Leadfeederiä ilmaisella 14 päivän kokeilulla tästä!

Leadfeeder vangitsee yrityksesi sivustolla käynneiden yritytysten tiedot ja toimittaa nämä kätevästi CRM-järjestelmääsi. Suurimmalle osalle yleisimmistä CRM:stä on jo suora tuki ja muihinkin integrointi onnistuu pienellä vaivalla.

B2B-LIIDIEN KERÄÄMINEN ON ERILAISTA KUN B2C-LIIDIEN

B2B-liideissä ja niiden hyödyntämisessä on eri logiikka ja strategia kuin B2C-liideissä, tulen palamaan aiheeseen myöhemmin tarkemmin lisää blogissamme.

Jos yrityksesi tekee kauppaa toisten yritysten kanssa on Leadfeeder ”must have” -työkalu tehokkaampaan myynnin ja markkinoinnin integrointiin. Myyjäsi rakastavat kuumia liidejä!

OLEMME LEADFEEDERIN VIRALLINEN PARTNERI

Olemme Leadfeederin virallinen partneri ja autamme mielellämme sinua 15-vuoden kokemuksella analytiikasta, liidien keräämisestä ja niiden muuttamisesta liiketoiminnaksi. Hoidamme myös kaikki Leadfeederin koulutukset, asennukset sekä integraatiot mikäli markkinointinörtteily ei ole sinun juttusi.

Voit myös kokeilla Leadfeederiä itse rekisteröitymällä tästä ja luomalla ilmaisen tilin 14 päivän kokeilujaksoksi, vakuutut varmasti sen hyödyllisyydestä B2B-myynnin tukena.

Leadfeeder screenshot
KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS
Kiinnostuitko palveluistamme ja haluatko tietää lisää? Täytä alla oleva lomake ja kerromme sinulle miten me voisimme auttaa yritystästi kasvattamaan verkkoliiketoimintaanne pitkällä kokemuksella.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

TILAA ILMAINEN DIGIMARKKINOINNIN KARTOITUS JA TOIMENPIDESUOSITUKSET

Kiinnostuitko palvelustamme tai haluatko tietää lisää? Kerromme mielellämme sinulle lisää!

Anna yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä sekä tämän lisäksi kartoitamme yrityksesi digimarkkinoinnin tilan ja annamme kivenkovat toimintasuositukset joiden avulla markkinointisi tuottavuus nousee täysin uudelle tasolle täysin ilmaiseksi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
TILAA PARHAAT DIGIMARKKINOINTIVINKIT

Kiinnostaako digimarkkinointi? Online Leads Finland tarjoaa parhaat mainontavinkit ja kertoo digimarkkinoinnin uusimmat tuulet.  Anna tietosi alle ja tilaa uutiskirjeemme.