Markkinointilupien kerääminen

GDRP:n mukaiset markkinointiluvat yrityksellesi tele- ja sähköpostimarkkinointiin meiltä

markkinointiluvat 300

Olemme markkinointilupien keräämisen todellinen legenda ja keräämme mielellämme teille markkinointilupia sähköposti- ja telemarkkinointitarkoituksiin. Voit ostaa meiltä markkinointilupia eri tarkoituksiin myös hyvin segmentoidusti. Kaipaako telemarkkinointisi buustia tai sähköpostirekisterisi lisää jäseniä?

Esimerkki markkinointiluvista

Esimerkiksi, jos yrityksesi on kiinnostunut hankkimaan markkinointirekisteriinsä golfia pelaavien suomalaisia miehiä ikäryhmässä 25-40v tai muodista kiinnostuneita naisia pystymme teille GDPR-luvallisesti esimerkiksi näitä keräämään tulospohjaiseen kappalehintaan.

Segmentti voi tietysti olla mikä vain, mutta lähtökohtana mitä luokitellumpaa sitä kalliimpia tiedot ovat koska kerääminen hankaloituu ja sitä vähemmän / hitaammin yrityksesi niitä saa.

Markkinointilupien hinnat

Markkinointilupien hinnat lähtevät 0.20e / kappalehinnasta eteenpäin ja pystymme näitä sovituissa määrissä teille hankkimaan.

Markkinointilupia pitkällä kokemuksella

Olemme erittäin tehokkaita keräämään laadukasta dataa tulospohjaisesti yli 15-vuoden kokemuksella ammattimaisesti ja yrityksesi brändiä kunnioittaen.

KIINNOSTUITKO? KYSY LISÄÄ TÄSTÄ!

Kiinnostuitko palveluistamme ja haluat parantaa nettiliiketoimintasi tuottavuutta ja tehokkuutta rautaisten asiantuntijoidemme avulla?

Ota meihin yhteyttä:

Sähköpostilla: [email protected] 

Soittamalla: +358 44 212 4436

Olemme aina nopea ja vastaamme yhteydenottoosi 24h aikana arkipäivisin.

ONLINE LEADS FINLAND DIGIKLUBI

Liity klubiimme antamalla email ja saat rahanarvoista tietoa!