Leadfeeder – Tehokas työkalu B2B-liidien keräämiseen

Nettibisneskö vakavaa? by Juha Söderholm

Leadfeeder on B2B-liidien keräämiseen verkkosivustoltasi tarkoitettu työkalu. Yrityksen perustaja on Snoobista (nyk. Fonecta Analytics) tutun Pekka Koskisen uusi yritys.

Jos tarvitset B2B-liidejä myyntisi tueksi suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Leadfeederiä ilmaisella 14 päivän kokeilulla tästä!

Leadfeeder vangitsee yrityksesi sivustolla käynneiden yritytysten tiedot ja toimittaa nämä kätevästi CRM-järjestelmääsi. Suurimmalle osalle yleisimmistä CRM:stä on jo suora tuki ja muihinkin integrointi onnistuu pienellä vaivalla.

Leadefeeder käytännössä

leadfeeder allleads
Näet kätevästi kaikki liidit ja saat automaattisesti siirrettyä ne CRM:ääsi.
leadfeeder company
Näet kätevästi Leadfeederin avulla vierailleen yrityksen tiedot.
leadfeedercontacts
...Eikä tässä vielä kaikki: Näet yrityksen päättäjätiedot ja voit helposti ottaa tuotteistasi kiinnostusneseen yritykseen yhteyttä ja tehdä kauppaa.

B2B-liidien kerääminen on erilaista kun B2C-liidien

B2B-liideissä ja niiden hyödyntämisessä on eri logiikka ja strategia kuin B2C-liideissä, tulen palamaan aiheeseen myöhemmin tarkemmin lisää blogissamme.

Jos yrityksesi tekee kauppaa toisten yritysten kanssa on Leadfeeder ”must have” -työkalu tehokkaampaan myynnin ja markkinoinnin integrointiin. Myyjäsi rakastavat kuumia liidejä!

Olemme Leadfeederin virallinen partneri

Olemme Leadfeederin virallinen partneri ja auttamme mielellään sinua 15-vuoden kokemuksella analytiikasta, liidien keräämisestä ja niiden muuttamisesta liiketoiminnaksi. Hoidamme myös kaikki Leadfeederin koulutukset, asennukset sekä integraatiot mikäli markkinointinörtteily ei ole sinun juttusi.

Voit myös kokeilla Leadfeederiä itse rekisteröitymällä tästä ja luomalla ilmaisen tilin 14 päivän kokeilujaksoksi, vakuutut varmasti sen hyödyllisyydestä B2B-myynnin tukena.

Tämä blogi kertoo nettibisneksestä, sen aikamme suurista sankareista, hämäräheikeistä ja mistä kaikki alkoi, toimien samalla myös Online Leads Finlandin blogina.

Vaikkei blogi olekaan kovin vakavahenkinen, niin liiketoimintamme silti on, älä siis ota sitä läpällä, edes kännissä – Pienet pojat ovat kasvaneet isoksi, mutta onneksi vain vähän!

KYSY LISÄÄ JA OTA YHTEYTTÄ MEIHIN HETI

Kiinnostuitko palveluistamme ja haluat parantaa nettiliiketoimintasi tuottavuutta ja tehokkuutta rautaisten asiantuntijoidemme avulla?

Ota meihin yhteyttä:

Sähköpostilla: [email protected] 

Soittamalla: +358 44 212 4436

Olemme aina nopea ja vastaamme yhteydenottoosi 24h aikana arkipäivisin.

ONLINE LEADS FINLAND DIGIKLUBI

Liity klubiimme antamalla email ja saat rahanarvoista tietoa!