Google Core Web Vitals tulee – Onko sivustosi valmis?

Nettibisneskö vakavaa? by Juha Söderholm

Google on ilmoittanut uudesta hakukonesijoituksiin vaikuttavasti Core Web Vitalsista joka alkaa vaikuttamaan toukokuusta 2021 lähtien. Onko sivustosi valmis tähän muutokseen vai tulevatko sijoituksesi tippumaan kuten se kuuluisa lehmän häntä?

Google Web Vitals mittaa sivuston kolmea käyttäjäkokemusta (latautuminen, interaktiviisuus ja visuaalinen vakaus).

Olemme asiantuntijoita optimoimaan sivustonne nopeuden, enää ei riitä pelkästään sivuston optimointi vaan myös palvelinympäristö tulee optimoida, jotta pääset mahdollisimman hyvään lopputulokseen.

Kävimme suomalaisia alamme yrityksiä läpi ja vaikuttaa siltä, että kovin moni ei ole valmis tähän muutokseen tai riitä taitoa optimoida sekä palvelinympäristö ja julkaisujärjestelmän paketti.

Meiltä tämä osaaminen kuitenkin löytyy ja autamme yritystäsi mielellämme pysymään niskan päällä, kuten aina!

GTX Metrix Online Leads Finland Google Core Web Vitals.
Lähde: GTX Metrix

Tämä blogi kertoo nettibisneksestä, sen aikamme suurista sankareista, hämäräheikeistä ja mistä kaikki alkoi, toimien samalla myös Online Leads Finlandin blogina.

Vaikkei blogi olekaan kovin vakavahenkinen, niin liiketoimintamme silti on, älä siis ota sitä läpällä, edes kännissä – Pienet pojat ovat kasvaneet isoksi, mutta onneksi vain vähän!

KYSY LISÄÄ JA OTA YHTEYTTÄ MEIHIN HETI

Kiinnostuitko palveluistamme ja haluat parantaa nettiliiketoimintasi tuottavuutta ja tehokkuutta rautaisten asiantuntijoidemme avulla?

Ota meihin yhteyttä:

Sähköpostilla: [email protected] 

Soittamalla: +358 44 212 4436

Olemme aina nopea ja vastaamme yhteydenottoosi 24h aikana arkipäivisin.

ONLINE LEADS FINLAND DIGIKLUBI

Liity klubiimme antamalla email ja saat rahanarvoista tietoa!