Uutiset

Uutiset

Visitor Queue – Leadfeederin haastaja

Markkinoilla on tullut aika mielenkiintoinen tuote aggressiivisella hinnoitelulla. Tuote muistuttaa hyvin paljon Leadfeederiä. Integraatioita tuntuisi ainakin äkkiseltään olevan enemmän – Tukee mm. Instagramista liidien keräämistä. Käykää testaamassa ilmaiseksi tästä.

Uutiset

Google Core Web Vitals tulee – Onko sivustosi valmis?

Google on ilmoittanut uudesta hakukonesijoituksiin vaikuttavasti Core Web Vitalsista joka alkaa vaikuttamaan toukokuusta 2021 lähtien. Onko sivustosi valmis tähän muutokseen vai tulevatko sijoituksesi tippumaan kuten se kuuluisa lehmän häntä? Google Web Vitals mittaa sivuston kolmea käyttäjäkokemusta (latautuminen, interaktiviisuus ja visuaalinen vakaus). Olemme asiantuntijoita optimoimaan sivustonne nopeuden, enää ei riitä pelkästään sivuston optimointi vaan myös palvelinympäristö

Uutiset

Jäätävä tarjous harvoille ja valituille

Online Leads Finland heittää kehiin jäätävän röyhkeän tarjouksen, jossa asiakkaan ei tarvitse maksaa meille pilottihankkeesta mitään, ellemme tuloksia pysty parantamaan ja asiakas pääse nauramaan koko matkan himasta pankkiin! Tsekkaa tästä markkinoiden röyhkein ja paras tarjous!

Uutiset

Ostamme linkkejä ja maksettuja artikkeleita

Asiakkaamme tarvitsevat jatkuvasti ulkoisia linkkejä osoittamaan sivuaan hakukoneoptimointia helpottamaan, jos omistat jonkunlaisen kotisivun / blogin tai muun internet-median jossa olet valmis maksua vastaan myymään artikkeleita tai linkkejä ole yhteydessä [email protected] ja kerro seuraavat tiedot: Millaisia sivustoja sinulla on, oletko valmis myymään artikkeleita, linkkejä vai molempia. Myös jos jotain osviittaa hinnoista on se kannattaa mainita sähköpostissa.

Uutiset

Leadfeeder – Tehokas työkalu B2B-liidien keräämiseen

Leadfeeder on B2B-liidien keräämiseen verkkosivustoltasi tarkoitettu työkalu. Yrityksen perustaja on Snoobista (nyk. Fonecta Analytics) tutun Pekka Koskisen uusi yritys. Jos tarvitset B2B-liidejä myyntisi tueksi suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Leadfeederiä ilmaisella 14 päivän kokeilulla tästä! Leadfeeder vangitsee yrityksesi sivustolla käynneiden yritytysten tiedot ja toimittaa nämä kätevästi CRM-järjestelmääsi. Suurimmalle osalle yleisimmistä CRM:stä on jo suora tuki ja muihinkin integrointi onnistuu pienellä vaivalla. Leadefeeder käytännössä

Uutiset

Liidien ja markkinointilupien välitys

Online Leads Finland Oy on aloittanut keskitetysti välittämään GDPR-luvallisia markkinointilupia (liidejä) yrityksellesi sähköpostimarkkinoinnin ja telemarkkinoinnin tarpeisiin tulospohjaisella hinnoittelulla. Kasvata helposti asiakasrekisterisi koko ja tee lisää myyntiä! Lue lisää markkinointilupien ostamisesta Online Leads Finlandilta tästä!

ONLINE LEADS FINLAND DIGIKLUBI

Liity klubiimme antamalla email ja saat rahanarvoista tietoa!